Tallinna maraton ratastoolis

03.10.2024 | Ajaveeb

MedalMa ei ole uhke, et sain medali ja diplomi läbides Tallinna maratoni virtuaaljooksu elektrilise ratastooliga. Seda sellepärast, et kui teised osalejad vaevasid oma füüsist, siis mina vaevasin ainult oma parema jala kahte varvast, mis püüdsid hoidja hellalt ratastooli juhtkangi, ja tähelepanuvõimet teelpüsimisega. Kaloreid ma vist ei kulutanud.

Kuid igas tahes oli väga tore osaleda. Läbida kolmel päeval kokku üle 42 kilomeetri Tallinna kergliiklusteedel ning tänavatel saades ajaks 7 tundi, 18 minutit ja 56 sekundit. Jah, ma olen võimeline kiiremini läbima. Aga kuna miskipärast laadisin üles ühe kehvema kiirusega distantsi ning viimase distantsi ajal läks toolil üks esikummidest tühjaks, siis see aeg tuligi selline nagu näha. Aga küll ma selle aja järgmisel korral üle teen!

Üks pikim kolmest läbitud distantsist oli 25,3 kilomeetrit. Selle läbimiseks kulus mul vaid 2 tundi ja 17 minutit. Alustasin oma teekonda Koplist suundudes Haabersti poole. Kergliiklusteid kasutades märkasin järsku, et olen jõudnud Nõmmele. Nii ma siis tagasi tulles möödusin näiteks Tallinna Tehnika Ülikooli hoonetest. Päris lõbus sõit oli arvestades, et Nõmme piirkonnas pidin kõvasti orienteeruma.

Kokkuvõtteks ütlen, et päris lõbus ettevõtmine oli ning olen ikkagi uhke, et selle ära tegin!

Swedbanki Tallinna Maratoni virtuaaljooksu tulemused.

Diplom